Forum Związku Strzeleckiego Oddział Malbork
Czołem!!!
Przypominam o zbliżających się egzaminach z zakresu Szkolenia Unitarnego.
Ważna informacja
Wszyscy członkowie oddziału są zobowiązani do przyniesienia na zbiórkę całego posiadanego sprzętu pobranego z magazynu ZSOM, ponieważ odbędzie się inwentaryzacja sprzętu.
Jeżeli ktoś nie przyniesie ze sobą sprzętu to zostaną wyciągnięte konsekwencje.
Proszę o przekazanie informacji wszystkim zainteresowanym.
Ze strzeleckim pozdrowieniem
St. strz. ZS. Patryk Sekuła
Strzelec
Przyjdź w mundurze. Zostanie on doliczony do sprzętu chodzi tu o maski, kostki, szelki itp.
Kandydat
Mnie nie bedzie ale melduje ze na stanie mam jedynie pas i beret
Strzelec
Dlaczego Cię nie będzie kand.Dziadczykowski?
Kandydat
Bo czasu nie mam, lekcje,przeprowadzka. Następnym razem napiszę
Ps. Komendant wszystko wie o co chodzi
tak więc, kandydacie dziadczykowski, następnym razem piszemy razem, bo tym razem chyba nawaliłem
ciekawe kiedy wyniki testu , chce juz wiedziec , mam nadzieje ze bedą przed 10.11.2011
==========================================================
"Śmierć to tylko mały stopień , aby stać się wiecznym strzelcem"
Strzelec
Każdy nawalił na tym egzaminie... ;/ Jak na wiedzę, którą posiadaliśmy test był dość trudny...
Strzelec
Nic nie było aż tak trudne po prostu nie chciało nam się uczyć albo za mało się uczyliśmy. ;D
Spójrzmy prawdzie w oczy nie każdy ma czas na naukę szkolną (mówię o sobie xD) a co dopiero na ZS Chociaż ja nawet na lekcjach się uczyłem Unitarki xD
Ostatnio edytowany przez ddawidowski (2011-11-06 15:38:17)
Strzelec
No tak jak ja... z penem do szkoły na przerwie czy infie się uczyłam nawet...
Tylko mi jeszcze dochodzi matura i praca to wiesz... ;/ ale coś tam napisałam...
test nie był taki trudny, jeżeli to było dla was trudne...to nie będe mówił nic...z samej taktyki zadanie było warte duzo punktów, kto był na wypadach napewno zda...
problem w tym że ja się w ogóle nie uczyłem bo miałem zap*erdol w pracy ;| jak zalicze to to będzie cud...